De leukste cadeaus voor een housewarming

Een housewarming is altijd iets leuks, je krijgt het nieuwe stekje van een naaste te zien. Maar dan komt er nog het cadeau dat je moet meebrengen. Dit hoeft niet eens iets heel groots te zijn het is zelfs leuker om een klein cadeautje mee te nemen. Hieronder vind je de leukste en handigste cadeautjes om mee te nemen naar een housewarming.

  1.     Deurmat

Iets wat iedereen wel in huis heeft en dus onmisbaar is, een deurmat! Toch wordt het snel vergeten, dus hoe leuk is het om een deurmat met een leuke tekst of in een leuk kleurtje te geven. De deurmat is tenslotte wel iets waar iedereen overheen loopt bij binnenkomst.

  1.     Keukenschort

Een kookschort geven is niet alleen een leuk cadeau maar ook een functioneel en decoratief cadeau. Een kookschort hoeft niet eens veel gebruikt te worden maar kan al snel leuk neergehangen worden als een accessoire.

  1.     Fotolijstje

Een fotolijstje is nooit mis. Zo kun je een fotolijstje met leuke momenten van jullie samen cadeau geven of een leeg fotolijstje met een leuk printje dat past bij het interieur.

  1.     Dieren Kleed

Dit is een hele hippe, nieuwe, opkomende trend! Het dierenkleed, het pas overal bij en is ook nog een super stijlvol. Je kan het kleedje op de vloer leggen, in een stoel of over de bank heen leggen. Je kunt zelf kiezen welke kleur het leukste is en of je er eentje wilt die super zacht is of eentje met een iets stoerdere uitstraling.

  1.     Kaarsen

Kaarsen zijn nooit mis, nadat het heel chique en stijlvol staat zorgt het ook voor gezelligheid en warmte. Zeker tijdens de koude wintermaanden zijn een paar mooie kaarsen in je huis onmisbaar. Geef bijvoorbeeld een leuk setje kaarsen die goed bij het interieur staat. Zet ze op een leuk plateautje met wat steentjes en je hebt een superleuk cadeau.

  1.     Sierkussentjes

Sierkussentjes kan iedereen altijd wel gebruiken. Je kunt ze op je bed neerleggen of op de stoel of bank. Je hoeft er niet per se op te zitten of op te liggen maar het staat gewoon super gezellig als je hier en daar wat kussentjes hebt liggen. Ook heel leuk om te geven bij een housewarming

  1.     Stickers

Huh, Stickers? Ja stickers. Geen stickers die je op een velletje plakt maar bijvoorbeeld muur stickers. Muurstickers ga je overal steeds meer zien. Muurstickers zijn leuk voor in de woonkamer, slaapkamer, kinderkamer, keuken of zelfs de badkamer. Overal staat het leuk. Je hebt bij StickerQueen allerlei soorten muurstickers in verschillende kleuren, maten en soorten. En als ze de muurstickers zat zijn kun je ze ook heel gemakkelijk weer van de muur halen.