Fakro dakraam

Wanneer je de goede keuze gemaakt hebt, om een dakraam te plaatsen, is een Fakro dakraam ideaal. Dit komt door de goede kwaliteit en omdat deze raam makkelijk te gebruiken is. iedere dakraam heeft een unieke eigenschap, waardoor een raam zich kan onderscheiden van de andere ramen. De Fakro dakraam heeft meerdere goede eigenschappen. Wel is de raam herkenbaar aan één bepaald kenmerk. Het dakraam is namelijk te herkennen aan de handgreep, die aan de onderkant geplaatst is. Deze handgreep is niet zonder reden, op die plek geplaatst.

Dit is namelijk zo gedaan, zodat het makkelijker wordt, om het dakraam te gebruiken. Hierdoor is het voor iedereen makkelijk, om de raam te bedienen, zonder gedoe. Mij mensen met een korter postuur, is het vaak lastiger om bij de handgreep te kopen. Omdat de raam in het dak geplaatst is, is het wat hoger dan de gemiddelde raam. Het is dus niet meer nodig om er een kruk of een ander verhogingsvoorwerp erbij te pakken. Er is niet alleen gedacht voor de mensen, die een korter postuur hebben. Er is ook gedacht om het kindvriendelijk te houden.

Veel ouders twijfelen namelijk, bij het aanschaffen van een dakraam, of het wel kindvriendelijk genoeg is. vooral jonge kinderen, zitten aan alles wat los en vast zit. Als ouders voel je vaak ook de verantwoordelijkheid, bij elke keuze die gemaakt wordt. Dit is natuurlijk begrijpelijk. Gelukkig is het bij de Fakro dakraam niet nodig, om daar zorgen over te maken. De Fakro dakraam is namelijk ook voorzien, van een kindervriendelijke stand. Zodra de raam op deze stand staat, is het niet meer mogelijk, dat de raam nog verder open kan. Deze kindervriendelijke ramen kunne dus zonder zorgen ook geplaatst worden, in ruimtes waar kinderen komen of slapen. Omdat dakraampje graag meedenkt en een dakraam aanschaffen, voor iedereen graag mogelijk wil maken, is deze Fakro dakraam in het assortiment te vinden.

Verschillende mogelijkheden

Deze dakraam biedt al verschillende voordelen en mogelijkheden. Zo is de raam bijvoorbeeld ook kindvriendelijk. Om met iedereen mee te denken, zodat iedereen optimaal kan genieten van de dakraam en er het maximale uit kan halen, zijn er in overleg veel meer dingen mogelijk. De dakramen bieden al een grote hoeveelheid daglicht aan. De ramen zijn vaak relatief groot en doordat de ramen in de daken geplaatst zijn, komt er ook het maximale aantal licht naar binnen. Voor de mensen die nog meer daglicht binnen willen krijgen, zijn er nog meer mogelijkheden.

Het is mogelijk om het dakraam zo hoog mogelijk in het dak te plaatsen. Op die manier komt er het meeste licht binnen. Dit is bijvoorbeeld ideaal, wanneer de ruimte gebruikt wordt als werk, studeer of kantoorruimte. Het dus mogelijk om voor een groter formaat te gaan, maar ook om de raam hoger te laten plaatsen. Omdat de Fakro dakraam voorzien is van een handgreep aan de onderkant, is het hoger plaatsen geen probleem.

Ook is het raam in alle formaten kindvriendelijk Het zal altijd makkelijk blijven om deze raam makkelijk te bedienen. Ook dan blijft het een kindvriendelijk raam. De raam kan alsnog op stand gezet worden, zodat het kindvriendelijk is. Dakraampje kan het allemaal voor u regelen. Zodra er advies nodig is, kan er uiteraard altijd contact opgenomen worden. Via de website is er een chat beschikbaar, voor overleg.